ГоловнаЕкономікаБізнес

СБУ прийшла з обшуком у полтавську філію ДК "Укргазвидобування"

Офіс заблоковано, телефони вилучено

СБУ прийшла з обшуком у полтавську філію ДК "Укргазвидобування"
Фото: poltava.to

Співробітники Служби безпеки України заблокували роботу полтавської філії компанії "Укргазвидобування".

Два тижні тому озброєні автоматами силовики прийшли з обшуком до київського офісу УГВ, а ввечері у середу, 25 травня, "майже те саме" відбулося і в Полтаві.

"Офіс заблоковано, телефони вилучено", - зазначає прес-служба компанії.

"Без будь-якого попередження керівництва Товариства та належного надання йому відповідних постанов, співробітники СБУ в Полтавській області та Національної поліції 25.05.2016 року в період з 19:05 до 20:06 силовими методами зайшли на п'ять об'єктів філії Товариства - ГПУ "Полтавагазвидобування" , усно мотивуючи свої дії необхідністю вилучення матеріалів, пов'язаних зі спільною діяльністю", - сказано у заяві УГВ.

Нагадаємо, 11 травня співробітники Служби безпеки та Генеральної прокуратури провели обшуки в головному офісі ПАТ "Укргазвидобування" у Києві.

11 лютого співробітники Генеральної прокуратури обшукували "Полтавагазвидобування". Тоді обшук стосувався розтрати коштів службовими особами "Укргазвидобування" під час купівлі протягом 2014-2015 років 1,81 тис. тонн хімічної продукції (реагент К1-МД) у ТОВ "Першотравнева хімічна компанія" для виробничо-технічного забезпечення бурової філії "Укрбургаз".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram