ГоловнаЕкономікаБізнес

Київський авіаремонтний завод готовий перевести транспортну авіацію на стандарти НАТО

Чистий прибуток підприємства за минулий рік перевищив 48 млн грн.

Київський авіаремонтний завод готовий перевести транспортну авіацію на стандарти НАТО
Фото: arp410.com.ua

Державне підприємство "Завод 410 Цивільної авіації" отримало сертифікат відповідності НАТО AQAP 2120 на модернізацію літаків Ан-26 під стандарти Північноатлантичного альянсу, пише "Деловая столица".

Сертифікат дозволяє підприємству забезпечити переведення української транспортної авіації на стандарти НАТО.

Протягом 2015 року підприємство виконало роботи з ремонту і технічного обслуговування близько десятка літаків сімейства Ан Військово-повітряних і Військово-морських сил ЗСУ, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, а також Міноборони Угорщини.

У квітні цього року ДП "Завод 410 ЦА" підписало контракт із ППС Єгипту на технічне обслуговування й адаптацію трьох літаків Ан-74 під вимоги країни-замовника і веде переговори з потенційними клієнтами з країн-членів НАТО.

За даними видання, чистий прибуток підприємства за минулий рік перевищив 48 млн грн. Загальна сума доходів ДП від усіх видів діяльності склала без малого 2 млрд грн, або на 114% більше, ніж 2014 року.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко ввів в дію рішення РНБО про затвердження Стратегічного оборонного бюлетеня України.

"На останньому засіданні був прийнятий і мною підписаний Стратегічний оборонний бюлетень. Це доленосна програма реформ сектору безпеки, яка робить те, чого не робилося 25 років - повністю перебудовує ЗСУ, СБУ, інші силові підрозділи і вводить абсолютно нові умови підготовки сержантського складу", - сказав він журналістам на одному з полігонів у Житомирській області в п'ятницю, 27 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram