ГоловнаЕкономікаБізнес

300 представників e-commerce обговорять питання транскордонної інтернет-торгівлі Пресс-релиз

9 червня у Києві вперше відбудеться виставка-конгрес E-Export 2016, на якій лідери українського сегмента електронної комерції та іноземні експерти обговорять проблеми онлайн-торгівлі за кордоном і шляхи їхнього вирішення.

300 представників e-commerce обговорять питання транскордонної інтернет-торгівлі

У програму включено питання, що стосуються можливостей та інструментів продажу українських товарів кінцевому споживачеві в інші країни, незалежно від розміру бізнесу. Зокрема під час панельних дискусій учасники обговорять регулювання галузі, наявні інструменти підтримки B2C-експорту, міжнародну доставку товарів за межі країни роздрібним покупцям, прихід в Україну PayPal.

«Проводячи виставку-конгрес, ми передусім хочемо показати потенціал України і привернути увагу до питання розвитку місцевого підприємництва, - розповідає про мету проведення події Ірина Холод, CEO Ukrainian E-commerce Expert. - Під час конгресу вітчизняний малий і середній бізнес зможе дізнатися, на які товари найбільше чекають інтернет-покупці в інших країнах. Реальні кейси українських «першопрохідців» допоможуть розібратися в особливостях діяльності на іноземних ринках».

Окрему увагу буде приділено презентації 20 ключових країн (Китай, Канада, Польща, Чехія, Прибалтика, Німеччина, Південна Африка, Франція, СНД) для торгівлі від іноземних гостей, а також ознайомленню з успішними українськими кейсами на глобальних ринках.

E-Export 2016 - це 300 професіоналів e-retail, експертів українського ринку e-commerce, CEO і власників бізнесу, іноземних гостей, які обговорять ключові тенденції ринку і поділяться власними історіями й рецептами успішно реалізованих проектів.

Виставка-конгрес E-Export 2016 відбудеться за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Організатор - «Ukrainian E-commerce Expert»

Партнери - Нова Пошта, Meest Express, DHL, Укр-Китай Коммюнікейшн, Укрпошта, ICS, Prom.ua, Allbiz, Zammler, Promodo, Інтайм.

LB.ua – інформаційний партнер.

Більше інформації: http://www.export.e-comex.com.ua/

Відкрита акредитація для ЗМІ - https://goo.gl/n0yR46

Довідка

«Ukrainian E-commerce Expert» - комунікаційний майданчик, присвячений бізнес-процесам і регулюванню діяльності компаній на українському ринку електронної комерції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram