ГоловнаЕкономікаБізнес

У Києві знесли вцілілий під час розгрому МАФів на Святошино фасад магазину Roshen

Вітрини всередині магазину заповнені солодощами

У Києві демонтували магазин кондитерської корпорації "Рошен" (Roshen), який уцілів під час розгрому МАФів біля станції метро "Святошино" 24 червня.

Про це повідомляє Agronews.org.

Спочатку комунальники підігнали бульдозер і зім'яли всю фасадну стіну павільйону. Таким чином ліквідація ринку на Святошинській "стометрівці" триває.

Вітрини всередині магазину заповнені солодощами. Гори цукерок лежать на прилавках, акуратно розкладено плитки шоколаду, в холодильниках стоять торти. Людей у приміщенні немає - ні продавців, ні охоронців, кілька співробітників охоронної фірми стоять зовні павільйону, не перешкоджаючи демонтажу.

"Дивно, що народ не розносить цукерки!" - каже один з перехожих.

"Так нас для цього і поставили", - посміхається один з охоронців.

Нагадаємо, 24 червня комунальники знесли понад 100 кіосків у цьому районі. Демонтаж супроводжувався скандалами і блокуванням проїжджої частини дороги на проспекті Перемоги. Підприємців обурило, що їхні намети зносили разом із товаром, не попередивши їх заздалегідь. Столична влада наполягала, що оприлюднила списки МАФів, які підлягають знесенню, завчасно, і працювати в цьому місці вони не мають права.

Вцілів під час демонтажу тільки кіоск кондитерської фабрики Roshen. Згодом депутат Ради від "Блоку Петра Порошенка", радник мера Києва Дмитро Білоцерківець пообіцяв, що його теж знесуть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram