ГоловнаЕкономікаБізнес

Нассім Талеб презентує нову книгу в Києві Пресс-релиз

LB.ua виступає інформаційним спонсором події.

10 жовтня, в рамках першого авторського семінару в Україні, відомий вчений і філософ Нассім Талеб презентує свою нову книгу. Про це повідомив сам Талеб у відеозверненні до учасників семінару.

Книга «Своя шкура на кону» стане п'ятим твором у серії Incerto. «Я представлю основні ідеї Incerto і її нового тому, в якому йтиметься про поведінку в умовах безладу і хаосу. Вона оповідає про те, чому всі речі, які лякають людей, не такі вже й погані», - розповів Нассім Талеб.

Найбільшу популярність серії принесли «Антикрихкість» і «Чорний лебідь», обидві стали світовими бестселерами. «Чорний лебідь» перекладено 31 мовою, розійшовся 3-мільйонним тиражем і протримався 17 тижнів у списку найкращих бестселерів за версією New York Times. Засновник Amazon Джефф Безос називає книги Талеба серед настільних, а Нобелівський лауреат з економіки Даніель Канеман запропонував включити ім'я автора в список найкращих представників інтелігенції. У жовтні цього року «Наш формат» уперше видасть «Чорного лебедя» українською мовою. Переклад «Антикрихкості» вийде в березні 2017 року.

Нагадаємо, Нассім Талеб приїде в Україну на запрошення інноваційного простору HUB 4.0. Він представить гучну теорію «Чорний лебідь», поділиться інсайдерською інформацією про ситуацію в глобальній економіці та власною тактикою досягнення успіху в умовах хаосу. У програмі: проблема прогнозування і труднощі рідкісних явищ, антикрихкість і вигода з хаосу, підприємництво та інновації, механізм опціональних проб і помилок, автограф-сесія.

До 31 серпня діють спеціальні ціни. Подробиці на taleb.com.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram