ГоловнаЕкономікаБізнес

60 експертів e-commerce поділяться баченням розвитку галузі Пресс-релиз

6 жовтня в Києві відбудеться Ukrainian E-commerce Congress 2016 (E-congress 2016), на якому спікери представлять кращий український і європейський досвід у сфері електронної комерції, поділяться прогнозами розвитку e-commerce до 2020 року, обговорять перспективи мобільної комерції та актуальні бізнес-моделі.

У роботі конгресу візьмуть участь понад 60 закордонних і українських експертів. Так, Jesse Weltevreden, Research Director, Ecommerce Foundation презентує відразу два дослідження. Перше - ключові уривки з фундаментального 2-річного європейського дослідження «Shopping Tomorrow» про поведінку онлайн покупців у 2020 році. Друге - «Як cross-border змінює глобальний ринок e-commerce» з акцентом на аналіз країн Центральної та Східної Європи.

Представники компанії Google Damian Huba, Double Click Platform Sales Manager (Google Poland) і Nataliia Kushnir, Programmatic Sales Specialist (Google Ireland) познайомлять зі стратегією і з технологією, яка в найближчому майбутньому стане незамінною в галузі електронної комерції.

Pawel Grabowski, керуючий партнер компанії ReeWise (партнер Oracle у Польщі) і Ірина Городнюк, співзасновник CrossSellGuide, аргументовано доведуть, чому у 2020 році українські проекти не зможуть ефективно працювати без BigData.

Керуючий директор компанії Criteo в країнах СНД і Ізраїлі Емін Алієв разом з директором з розвитку Admixer Іваном Федоровим познайомлять учасників конгресу з новими трендами і технологіями мобільного комерції і розглянуть ключові кейси, як mobile commerce впливає на ефективність онлайнових проектів.

На E-congress 2016 уперше відбудеться ексклюзивна публічна розмова з новим керівником Укрпошти Ігорем Смелянським і його першим заступником Олександром Перцовським, які розкажуть про конкретні кроки в реформуванні компанії, нові сервіси для e-commerce і стандарти обслуговування В2С гравців. Модератором від українського ринку виступить CEO та співзасновник modnaKasta.ua Андрій Логвин, який також в окремій доповіді презентує можливі варіанти розвитку українського e-commerce до 2020 року.

CEO та співзасновник групи компаній EVO Микола Палієнко і директор з розвитку Денис Горовий розкажуть, як формувалася бізнес-модель marketplaces, запрезентують знакові кейси, останні світові тренди і поговорять про ефективну побудову бізнесу за допомогою маркетплейсів в Україні.

Паралельно пройде виставка українських сервісних компаній, які обслуговують ринок e-commerce.

Генеральний партнер – «Нова пошта».

Партнери – «Держзакупівлі. Онлайн», «Укрпошта», Meest Express, Deloitte.

Докладно про програму та спікерів на сайті - http://e-congress.com.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram