ГоловнаЕкономікаБізнес

Мережа магазинів duty free у Львівській області заявляє про припинення роботи через податкову

Магазини на українсько-польському кордоні не працюють.

Мережа магазинів duty free у Львівській області заявляє про припинення роботи через податкову

Державна фіскальна служба терміном на 30 днів припинила дію дозволів на експлуатацію магазинів безмитної торгівлі, що належать українсько-німецькому спільному підприємству "Львів-Трейдинг". Про це йдеться в повідомленні компанії.

За її словами, відповідне рішення було ухвалене 27 вересня, а вже через кілька годин магазини закрили. У компанії такі дії фіскалів вважають тиском на користь конкурентів або чиновників.

"Ми вважаємо, що ДФС цілеспрямовано знищує нашу компанію в інтересах чиновників і наших конкурентів. За останні два роки ДФС відправляла на наше підприємство дев'ять перевірок, жодна з яких не зафіксувала серйозних порушень. Відзначимо, що на інших пунктах перетину кордону діє ще низка магазинів безмитної торгівлі інших компаній, однак до них у ДФС немає ніяких претензій. "Львів-Трейдинг" за 25 років роботи на українському ринку довів, що ми є законослухняною компанією, яка поважає закони України. Ми будемо оскаржувати незаконне рішення посадових осіб і домагатися відновлення роботи наших магазинів", - зазначив заступник генерального директора Тарас Лучка.

При цьому в компанії відзначають, що ДФС мала намір анулювати ліцензію "Львів-Трейдинг", а претензії фіскалів стосуються діяльності компанії в 2013-2014 рр., проте жодних порушень в актах, за результатами численних перевірок, не зафіксовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram