ГоловнаЕкономікаБізнес

Залучення коштів і міжнародне партнерство в агрогалузі - на Економічному форумі у Львові Пресс-релиз

У п'ятницю, 4 листопада, українські та зарубіжні аграрії в рамках дводенного XVI Міжнародного економічного форуму у Львові будуть говорити про розвиток агропромислового сектору.

Тематична панель відбудеться в реконструйованому Музейно-культурному комплексі пивної історії "Львіварня", який незабаром відчинить свої двері для відвідувачів. Того самого дня в музеї також відкриють виставку "Бізнес - мистецтво", "Історія мистецтва: взаємопроникнення західного і українського мистецтва".

Зазначимо, що аграрній галузі буде присвячено окремий напрямок Форуму, під час якого українські та іноземні експерти ділитимуться досвідом виробництва продукції з доданою вартістю, залучення додаткових фінансових ресурсів і ефективного партнерства з міжнародними компаніями.

Серед учасників дискусій - міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, генеральний директор ВАТ "Карлсберг Україна" Євген Шевченко.

Панель буде складатися з двох частин. На першій експерти розглянуть практику міжнародних організацій, комерційних банків і лізингових компаній з кредитування виробників продукції з доданою вартістю та інноваційні інструменти фінансування. Говоритимуть і про страхові продукти для аграрної галузі, побудову фінансової звітності, програми уряду Японії для країн Східної Європи, а також про формування портрета компаній, щоб зацікавити інвесторів.

Друга панель буде зосереджена на стратегії виходу українських виробників продуктів харчування на зовнішні ринки. Провідні вітчизняні та зарубіжні фахівці галузі поділяться досвідом розробки окремих брендів для реалізації продукції, відкриття представництв і торгових домів за кордоном, а також співпраці з партнерами в країнах-імпортерах. Дискутуватимуть і про імідж України на зарубіжних ринках і розвиток галицької кухні в контексті співпраці фермерів і рестораторів.

Свої доповіді готують:

Наталія Микольська, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України;

Шевкі Аджунер, голова представництва ЄБРР в Україні;

Стівен Фішер, генеральний директор Citi в Україні;

Наталя Порвіна, директор департаменту підтримки агробізнесу ПАТ "Креді Агріколь Банк";

Яніна Пономарьова, комерційний директор "ОТП-Лізинг";

Представник компанії Syngenta і інші.

Реєстрація і докладна програма на сайті: http://ief.com.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram