ГоловнаЕкономікаБізнес

До енергоефективності разом: українці можуть підписати декларацію енергонезалежності України Новости компаний

Сьогодні Україна - один з лідерів за енергоспоживанням у Європі. Щоб здобути енергонезалежність, знадобиться внесок кожного громадянина.

Підвищення енергоефективності та набуття енергонезалежності - один з ключових пріоритетів розвитку країни на найближчі роки. Кожен з нас може зробити свій внесок у досягнення цієї мети, почавши економно і раціонально споживати комунальні ресурси.

Приєднатися до спільноти свідомих українців, які раціонально споживають енергоресурси і прагнуть до сталого розвитку, можна, підписавши декларацію енергонезалежності України. Вона доступна на http://savemoney-electrolux.com.ua/ - порталі, який запущено в рамках соціального проекту «Зберігай свої гроші і енергоресурси України разом з Electrolux».

Тут же можна оцінити свій рівень знань про раціональне використання енергоресурсів за допомогою інтерактивної тест-гри, а також більше дізнатися про економне використання газу, води та електроенергії завдяки понад 60 лайфхакам, зібраним протягом дослідження звичок українців у споживанні енергоресурсів. Використання енергоощадної побутової техніки є одним з них.

Почати економно витрачати електроенергію і воду можна вже сьогодні з продукцією компанії Electrolux. Пральна машина EWF1408WDL2 з класом енергоспоживання А+++ -20 (найвища енергоефективність) заощадить 20% електроенергії та води під час прання порівняно навіть з найвищим А+++. Посудомийна машина ESL8825RA із найвищою енергоефективністю підбере оптимальні рішення і заощадить 30% електроенергії та води під час роботи.

Приготування їжі на варильній поверхні EHD96740FK пройде швидко і легко і подбає про те, щоб електрика витрачалася економно - нагрівання вимикається раніше від встановленого часу приготування, що дозволяє використовувати залишкове тепло поверхні. А духова шафа OPEB9953X самостійно виставляє вашій страві потрібні температуру, рівень вологості і час приготування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram