ГоловнаЕкономікаФінанси

Банки почали повертатися до нормальної роботи

Не працюють тільки окремі відділення через причини, що не залежать від банків

Банки почали повертатися до нормальної роботи
Фото: inukr.net

Українські банки почали відновлювати роботу своїх офісів у центрі Києва.

Наприклад, у Райффайзен Банку Аваль повідомили, що до нормального графіка повернулися всі київські офіси, окрім відділення, розташованого у згорілому Будинку профспілок. "Через пожежу в будівлі відновлення роботи цього відділення зараз неможливе. Усі інші відділення банку по всій Україні працюють у звичайному режимі", - повідомила прес-служба банку.

Про відновлення роботи також повідомили у ВТБ Банку. "Усі відділення працюють, включно із центральним на Хрещатику", - повідомив представник банку "Українські новини".

З понеділка почали працювати також усі відділення ПУМБ, Промінвестбанку та UniCredit Bank (окрім відділення в Івано-Франківську в заблокованому магазині "Епіцентр"), повідомила прес-служба Незалежної асоціації банків.

Нагадаємо, що минулого тижня банки закрили свої відділення в центрі Києва через збройні сутички на вулицях, але за вихідні ситуація заспокоїлася.

Учора банки також отримали нового керівника Національного банку, ним став депутат-"майданівець" Степан Кубів, який раніше очолював львівський Кредобанк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram