ГоловнаЕкономікаФінанси

ПриватБанк закрив відділення в Донецькій і Луганській областях

Банк Коломойського на сході України працюватиме без готівки

ПриватБанк закрив відділення в Донецькій і Луганській областях
Фото: EPA/UPG

ПриватБанк тимчасово закрив відділення в Донецькій і Луганській областях через загрозу для життя співробітників і клієнтів.

Як сказано в повідомленні установи, також припинено роботу інкасаторів і прийом готівки через термінали самообслуговування. Але при цьому обмеження доступу до рахунків не вводять, управляти ними можна через сервіс "Приват24" або у відділеннях в інших регіонах України. Без обмежень також можна розраховуватися картками в магазинах, здійснювати безготівкові операції через термінали самообслуговування.

"За нинішніх умов ми не можемо і не маємо права змушувати людей ходити на роботу в Донецькій і Луганській областях, коли у відділення банку вриваються люди зі зброєю, в містах захоплюють автомобілі інкасації та викрадають гроші", - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Нагадаємо, 28 квітня в Горлівці захопили п'ять інкасаторських автомобілів ПриватБанку і розгромили термінал. У ніч на 4 травня в Маріуполі спалили відділення ПриватБанку.

Співвласником ПриватБанку є дніпропетровський губернатор Ігор Коломойський, який не тільки активно протидіє сепаратистським настроям у своєму регіоні, а й намагається робити це в сусідніх областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram