ГоловнаЕкономікаФінанси

Фінбанк встановлює європейські стандарти фінансового добробуту

Українцям, які подорожують Європою, банк нагадує про правила особистої фінансової безпеки.

Фінбанк встановлює європейські стандарти фінансового добробуту

Для поїздок за кордон Фінбанк рекомендує відкривати карту рівня не нижче VisaClassic, а картковий рахунок в тій валюті, в якій сім'я отримує основний дохід. Якщо це гривня, то за непередбачених витрат рахунок у відділенні банку може поповнити будь-яка фізична особа. З валютним рахунком це може зробити тільки власник рахунку або довірена особа, яка маєє необхідну довіреність. Для дитини можна відкрити додаткову карту, встановивши окремі ліміти і за допомогою SMS-інформування контролювати його витрати.

Ще однією перевагою платіжної карти є те, що виписка з карткового рахунку, до якого відкривається картка, є офіційним підтвердженням наявності коштів для відкриття візи. Крім того, за допомогою карти можна оплатити або забронювати готель через Інтернет, купити квитки, орендувати автомобіль. Щодо авто варто пам'ятати, що у разі оренди автомобіля, блокується сума застави за автомобіль, яка розблокується тільки приблизно через два тижні з моменту повернення автомобіля. Тому розраховуючи суму, яку планується витратити під час подорожі, необхідно закласти суму застави за автомобіль.

Їдучи всією сім'єю відпочивати, варто подбати про збереження своїх цінних речей (документи, готівкові гроші, коштовності і пр). Тут гарним помічником буде індивідуальний банківський сейф, вартість оренди в Фінбанку складе від 2 грн на день залежно від розміру осередку, терміну оренди і регіону відділення.

ПАТ "ФІНБАНК" засновано в 1993 році. Власниками істотної частки банку є ТОВ "Вертекс Юнайтед", Борис Кауфман і Олександр Грановський.Банк обслуговує роздрібних клієнтів, СМБ і великі корпорації, надає повний перелік банківських продуктів і послуг, в тому числі: кредити і депозити, поточні рахунки, зарплатні проекти, розрахунково-касові та казначейські послуги тощо. Роздрібна мережа банку складається з 31 відділення.

ПАТ "ФІНБАНК" маєє всі необхідні ліцензії та дозволи Національного банку України для повноцінної роботи на українському та міжнародному фінансовому ринку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram