ГоловнаЕкономікаФінанси

Колишній російський банк Коломойського змінив назву

Нові власники Москомприватбанку почали ребрендинг

Колишній російський банк Коломойського змінив назву
Москомприватбанк

Нові акціонери Москомприватбанку, який раніше контролювався дніпропетровським губернатором Ігорем Коломойським, змінили назву банку на "Бінбанк кредитні картки".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби банку.

Рішення про перейменування було прийнято 2 липня. Ребрендинг Москомприватбанку повинен завершитися у 2015 році.

Також акціонери затвердили новий склад ради директорів банку, до якої увійшли президент материнського Бінбанку Микаїл Шишханов, старший віце-президент Бінбанку Петро Морсін, а також Дмитро Барбаянов, Ігор Бєлих, Сергій Качура, Олександр Лукін та Олексій Фарафонтов.

Нагадаємо, Москомприватбанк працює на російському ринку з 1994 року і входить до сотні найбільших російських банків. За даними звітності станом на 1 березня 2014 року, активи банку становлять 48,17 млрд рублів (більше 12 млрд грн, 89 місце в Росії), депозитний портфель - 32,43 млрд руб (більше 8 млрд грн, 44 місце в Росії). Москомприватбанк займає 8 місце серед всіх російських банків за обсягами емісії кредитних карт, і 14 місце в Росії за розміром банкоматної мережі.

Коломойський був змушений продати Москомприватбанк після того, як необережно назвав президента Росії Володимира Путіна маленьким шизофреніком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram