ГоловнаЕкономікаФінанси

Приват24 встановлено на кожному другому iPhone і кожному четвертому Android

Щодня понад 200 тисяч клієнтів підтримують комунцікацію з ПриватБанком через смартфони

Приват24 встановлено на кожному другому iPhone і кожному четвертому Android
Фото: mobile.privatbank.ua

Мобільний банк Приват24 став абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та пострадянського простору - його встановили понад 2,5 млн користувачів смартфонів.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, на початок червня банком зафіксовано понад 1,8 млн установок платіжного додатка для Android і понад 500 тис версій Приват24 для iPhone. З урахуванням того, що загальна кількість Android смартфонів в мережах українських операторів становить 6,7 млн, а "яблофонів" понад 1,2 млн, Приват24 користується кожен другий український користувач iPhone і кожен четвертий Android.

"Щодня понад 200 тисяч наших клієнтів підтримують комунакацію з банком через смартфони - це більше, ніж обсяг операцій середнього за розмірами українського банку, - сказав заступник голови правління Олександр Витязь. - Принципово новий інтерфейс і ідеологія сервісу - обслуговування в формі діалогу з клієнтом через месенджер, дозволяє отримати в своєму смартфоні будь-які послуги і консультації. Мобільний банк стає універсальним помічником клієнтам і часто основною причиною, чому людині потрібен смартфон".

Загальна кількість клієнтів системи віддаленого банкінгу ПриватБанку в Україні, за даними на 1 червня, становить 9,2 млн осіб, за добу користувачі Приват24 здійснюють 325 тис. банківських транзакцій, середній розмір однієї транзакції становить 440 грн.

Безкоштовний платіжний додаток Приват24 дозволяє використовувати смартфон або планшет в якості універсального платіжного пристрою. За допомогою Приват24-смарт можна переглядати виписки по рахунках, здійснювати будь-які платежі і налаштовувати регулярність платежів, поповнювати мобільні телефони, керувати кредитами та депозитами, купувати автобусні, залізничні та авіаквитки, заправити автомобіль тощо. Для безконтактної оплати або отримання готівки в банкоматі достатньо сфотографувати камерою QR-код або піднести смартфон до терміналу (для смартфонів з функцією NFC).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram