ГоловнаЕкономікаФінанси

Як заробити гроші без досвіду і спеціальних знань

Куди інвестувати гроші без втрат і з мінімальними ризиками

Як заробити гроші без досвіду і спеціальних знань

Відомі люди, VIP-персони, зірки шоу-бізу, олімпійські чемпіони - неодноразово ми чули з їхніх інтерв'ю про те, як і куди вони вкладають свої кошти, скільки на цьому заробляють і яким брокерським компаніям довіряють.

Лідером відразу двох номінацій за підсумками минулого року у Форекс-інвестуванні став міжнародний брокер "Форекс Тренд". За версією Академії MasterForex-V, цю компанію визнано "Кращим ПАММ-брокером" і "Кращим Форекс-брокером" світу. Рік перед тим цю саму компанію визнавали кращою для інвесторів Форексу.

Після того, як компанія "Альпарі" вивела на російський ринок ПАММ-рахунки, фахівці "Форекс Тренду" першими у світі зрозуміли, як можна піти далі й удосконалити цей фінансовий інструмент так, щоб максимально задовольнити потреби інвесторів, убезпечити їхні кошти і підвищити прибутковість інвестування.

Результатом розробок "Форекс Тренду" став революційний продукт – Індекси ПАММ-рахунків. Фахівці "Форекс Тренду" ретельно відбирають найприбутковіші ПАММ-рахунки і формують із них "комплекти".

Індекс - це інвестиції "за один клік". Інвесторові досить вибрати Індекс і опцію "Інвестувати", далі система все зробить сама, автоматично розподіливши кошти між ПАММ-рахунками, які входять в Індекс. Окрім зручності, Індекс до вподоби інвесторам ще й через можливість уникнути втрат і звести ризики до нуля. Це забезпечується входженням в Індекс ПАММ-рахунків найдосвідченіших і професійних управляючих.

Почавши з двох-трьох Індексів, сьогодні брокер пропонує інвесторам уже 16 високоприбуткових Індексів ПАММ-рахунків.

Віддаючи перевагу Індексу, інвестори можуть почати інвестувати самостійно, а можуть стартувати паралельно з участю в акції від "Форекс Тренду". Наприклад, акція "Бонус лояльності" пропонує поповнити рахунок на суму від 5 000 доларів і вкласти ці кошти в будь-який уподобаний Індекс. Окрім традиційних переваг такого інвестування, інвестор отримує авансом бонус від компанії. У разі участі в акції строком 6 місяців бонус становить 6% від суми поповнення. Вибираючи участь строком на 1 рік, інвестор одразу ж отримує на свій рахунок бонус у розмірі 12%. Повторна участь у цій самій акції обіцяє збільшення бонусу до 7% і 13% відповідно. А в разі вибору опції "Реінвестувати" учасник акції "нагороджується" бонусом у розмірі 8% або 14%.

Навіть курс долара для тих, хто поповнює свої рахунки, "Форекс Тренд" пропонує більш лояльний і вигідний, ніж якби ви міняли кошти за ринковими розцінками. Мабуть, за любов і увагу до себе клієнти компанії "Форекс Тренду" платять їй тим самим. Така взаємна любов не залишилася непоміченою для міжнародних експертів, які регулярно контролюють і перевіряють діяльність "Форекс Тренду", виставляючи цьому брокеру найвищі бали за наявною шкалою оцінок!

Джерело http://fastnews.info/

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram