ГоловнаЕкономікаФінанси

У Слов'янську силами українського бізнесу відбудують школи і пологовий будинок

У Слов'янську силами українського бізнесу відбудують школи і пологовий будинок

Керівництво ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" прийняло рішення приєднатися до відновлення об'єктів соціальної сфери в місті Слов'янськ Донецької області, серед яких чотири загальноосвітні школи та пологовий будинок.

Ремонтні роботи проводяться Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Внаслідок військових дій на території Слов'янська понад дві тисячі школярів залишилися без шкіл, а півтисячі персоналу без місця роботи. Пологовий будинок також знаходиться в аварійному стані: потребує ремонту внутрішніх комунікацій та заміни віконних блоків і дверей. Керівництво ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" надало фінансову підтримку Міністерству регіонального розвитку для оперативного відновлення зруйнованих споруд.

У рамках програми соціальної відповідальності "РАДИКАЛ БАНК" і надалі докладатиме всіх зусиль для допомоги містам і селам Донецької та Луганської областей, які опинилися у складній соціально-економічній ситуації в результаті бойових дій. Окрім того, дія програми соціальної відповідальності не обмежиться проектами відновлення постраждалих населених пунктів, і стосуватиметься низки інших важливих сфер суспільного життя.

Про банк:

ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" засновано у 2009 році, він надає широкий спектр фінансових послуг, як приватним, так і корпоративним клієнтам. З червня 2014 року Банк працює під девізом "Банк для всієї родини". ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Ліцензія НБУ No 256 від 18.11.2011 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram