ГоловнаЕкономікаФінанси

Ощадбанк йде з Донецька і Луганська

Відділення банку будуть лише на підконтрольній Україні території

Ощадбанк йде з Донецька і Луганська
Фото: Макс Требухов

Ощадбанк переводить свої філії з Донецька і Луганська до Краматорська та Сєвєродонецька.

До 1 грудня Донецьке обласне управління Ощадбанку розпочне роботу в Краматорську на вул. Рози Люксембург, 54, а Луганське облуправління банку - в Сєвєродонецьку на проспекті Гвардійському, 40-а, повідомляється на сайті банку.

Правління Ощадбанку прийняло таке рішення на виконання розпоряджень Президента та уряду.

При цьому банк повідомляє, що його відділення працюватимуть у таких населених пунктах Донбасу: у Донецькій області - Краматорськ, Костянтинівка, Селидове, Авдіївка, Артемівськ, Дзержинськ, Маріуполь, Мар'їнка, Курахове, Вуглегірськ, Волноваха, Світлодарськ, Новотроїцьке, Новгородське, Кірове; в Луганській області - Сєверодонецьк, Рубіжне, Кремінна, Старобільськ, Сватове, Лисичанськ, Попасна, Золоте, Новопсков, Новоайдар, Троїцьке, Біловодськ, Марківка, Мілове, Білокуракине, Станиця Луганська.

Ознайомитися з переліком відділень у згаданих населених пунктах і дізнатися їх адреси можна за посиланнями - Донецька область, Луганська область.

Нагадаємо, раніше влада України розпорядилася забезпечити переведення до 1 грудня всіх бюджетних установ, підприємств і організацій з неконтрольованої території на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram