ГоловнаЕкономікаФінанси

Нацбанк призначив директора юридичного департаменту

Гонтарева взяла на роботу юриста з ПУМБ.

Нацбанк призначив директора юридичного департаменту
Олег Заморский
Фото: bank.gov.ua

Директором юридичного департаменту Національного банку України з 6 жовтня став Олег Заморський, який раніше обіймав керівні посади у Райффайзенбанку Україна, ОТП Банку і ПУМБ. Як повідомляє

прес-служба НБУ, Заморський відповідатиме за розробку законодавчих пропозицій і правову експертизу проектів нормативно-правових актів; за організацію роботи з адаптації банківського законодавства України до законодавства Євросоюзу, співпрацю з центральними банками зарубіжних країн і міжнародними організаціями з правових питань; за забезпечення співробітництва Національного банку з профільними комітетами Верховної Ради України, профільними структурними підрозділами секретаріату Кабінету Міністрів України, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, Адміністрацією президента України.

Заморський здобув вищу освіту в Інституті міжнародних відносин Київського університету імені Шевченка за спеціальністю "Міжнародне право" і має кваліфікацію "Юрист-міжнародник".

Нагадаємо, що попередній директор юридичного департаменту Нацбанку Віктор Новиков пішов у Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram