ГоловнаЕкономікаФінанси

Німеччина вирішила виділити Україні € 1 млн на допомогу переселенцям

Програма фінансової підтримки повинна розширитися з восьми до 13 регіонів

Німеччина вирішила виділити Україні € 1 млн на допомогу переселенцям
Фото: wikimedia.org

Уряд Німеччини знову надасть підтримку Міжнародній організації міграції (МОМ) для продовження програм допомоги внутрішньо переміщеним особам в Україні в розмірі 1 млн євро.

Інформація про це розміщена на сайті Посольства ФРН в Україні.

"Проектам МОМ з гуманітарної допомоги в Україні знову надається фінансове сприяння в розмірі одного мільйона євро", - йдеться в повідомленні.

Проект, який вже в минулому році отримав фінансове сприяння Федерального уряду Німеччини в розмірі 1 млн євро, передбачає фінансову підтримку внутрішньо переміщених осіб в Україні, яким загрожує найбільша небезпека. У цьому році вона повинна розширитися з восьми, як це було досі, до 13 регіонів.

"Заходами з надання допомоги зможуть скористатися передовсім люди похилого віку, інваліди, батьки-одинаки і багатодітні сім'ї, таким чином отримають підтримку для оплати оренди житла, одягу, продуктів харчування і медичного забезпечення", - наголошується в повідомленні посольства.

Нагадаємо, станом на 6 березня Держслужба з надзвичайних ситуацій зареєструвала 1,018 млн переселенців із зони проведення антитерористичної операції на Донбасі та Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram