ГоловнаЕкономікаФінанси

Топ-менеджер ПІБ очолила департамент банківського нагляду НБУ (оновлено)

Посада директора була вакантною у зв'язку з підвищенням Катерини Рожкової

Топ-менеджер ПІБ очолила департамент банківського нагляду НБУ (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Директором департаменту банківського нагляду НБУ стане Наталія Дегтярьова, нинішній директор департаменту внутрішнього контролю Промінвестбанку.

Про це пише профільне видання "Финклуб" з посиланням на свої джерела в Нацбанку. У Промінвестбанку підтверджують, що Дегтярьова йде в Нацбанк.

Ця посада була вакантною, відколи Катерина Рожкова, яка обіймала її з 10 червня 2015 року по 18 січня 2016 року, пішла на підвищення і стала в.о. заступника голови НБУ.

Згідно з даними НБУ на 12 квітня 2016 року, обов'язки директора департаменту банківського нагляду НБУ виконував Руслан Гриценко.

Дегтярьовій 41 рік, вона закінчила Тернопільську академію народного господарства за кваліфікацією "економіст". З листопада 2007 року по листопад 2009 року вона була внутрішнім аудитором ПАТ "Каліон Банк Україна" (нинішня назва - "Креді Агріколь"), після чого перейшла в Промінвестбанк.

Оновлення. Національний банк підтвердив призначення Дегтярьової. Вона очолить департамент, починаючи з 10 травня.

До функцій Департаменту банківського нагляду Національного банку належить здійснення нагляду за банками всіх груп і філіями закордонних банків в Україні, а також застосування до банків адекватних заходів впливу відповідно до законодавства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram