ГоловнаЕкономікаБізнес

Росія знову заборонила українські сири

У російському відомстві назвали товаровиробників, які порушили норми РФ.

Росія знову заборонила українські сири
Фото: belregnews.ru

Кілька партій українських сирів двох виробників заборонено для реалізації в Росії.

Про це повідомили в Росспоживнагляді.

"На три партії сиру виробництва ПП КФ "Прометей" філія "Менський Сир" (сири "Король Артур" зі смаком топленого молока) загальною вагою 39 тонн і на 9 партій сиру виробництва ТОВ "ГАДЯЧСИР" (сир "Російський класичний", "Полечко-поле", "Російський", "Родріго", "Віват король") загальною вагою 273 тонни 866 кг видано експертні висновки про невідповідність санітарно-епідеміологічним правилам і нормативам. Ця продукція не допущена до реалізації населенню", - йдеться в повідомленні.

Він (Онищенко) як головний інспектор охорони здоров\'я Росії - справжній чемпіон з турботи про благополуччя, здоров\'я і процвітання людини. І жодної зовнішньополітичної кон\'юнктури - прості збіги, звичайно ж

— іронічно заявив міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт

"За вісім місяців 2012 року для проведення досліджень у лабораторію Росспоживнагляду надійшло 360 зразків сиру виробництва п'яти підприємств України. Повністю завершено дослідження 331 зразка продукції. З них 320 партій допущені до реалізації населенню", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті російського відомства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram