ГоловнаЕкономікаДержава

Рада заплатить 77 тис. грн, щоб для неї дивилися телевізор

Ще 96 тис. грн від парламенту отримають перекладачі.

Рада заплатить 77 тис. грн, щоб для неї дивилися телевізор
Фото: Макс Левин

Верховна Рада за 77 тис. грн замовила моніторинг випусків новин на загальнонаціональних каналах - Першому національному, "1+1", "Інтері", ICTV, "5 каналі", СТБ, "Новому каналі", ТРК "Україна" та TВi.

Відповідний договір на друге півріччя підписано 3 липня Управлінням справами парламенту з ТОВ "Контекст-медіа", повідомляє "Вісник держзакупівель".

На вимогу Ради моніторингова фірма повинна буде надати запис випуску новин на цифровому носії не пізніше ніж через шість годин після звернення. Вона також повинна буде постійно надавати повнотекстову розшифровку новинних випусків.

Крім того, Верховна Рада заплатить юрфірмі "Інститут досліджень проблем законодавства ім. Ярослава Мудрого" 96 тис. грн за переклад резюме до нормативно-правових актів України англійською мовою та послуги з супроводу системи машинного перекладу Pragma Expert.

Іще 163 тис грн. отримають Інститут проблем математичних машин і систем НАН України та ТОВ "НВП "ТН Інтегрейшн" за технічне обслуговування та поточний ремонт технічних засобів системи "Рада" й обладнання бездротової мережі.

З урахуванням цих закупівель управління справами ВРУ 2012 року провело закупівлі товарів і послуг на загальну суму 37,36 млн грн.

Нагадаємо, у лютому моніторинг ЗМІ для себе замовив Національний банк України. Вартість операції становила 171 тис. грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram