ГоловнаЕкономікаДержава

У Криму призупинили будівництво мототреку

Чиновники скаржаться на брак фінансування.

У Криму призупинили будівництво мототреку
Фото: tungmoto.ru

У Сакському районі через нестачу фінансування припинено будівництво мототреку Сrimea Grand Prix, а також дороги, яка повинна була забезпечити під'їзд до спортивного комплексу.

"Цього року не буде виконано будівництво, ремонт, реконструкцію автомобільної дороги з Євпаторії на Суворовське", - заявив голова Республіканського комітету АРК з транспорту і зв'язку Микола Черевков, пише "КІА".

При цьому голова комітету додав, що на реконструкцію дороги до мототреку потрібно 40 млн. грн.

"Ділянка дороги веде до споруджуваного мототреку Сакського району. Будівництво мототреку цьогоріч призупинено через відсутність коштів. Діюча дорога повністю відповідає пасажиропотоку та має нормальний експлуатаційний стан. Сподіваємося, що наступного року мототрек буде завершено", - зазначив Черевков.

Нагадаємо, в липні голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов відвідав гоночний комплекс Crimea GrandPrix Circuit у Сакському районі, де спробував себе в ролі гонщика. Сівши в карт і натягнувши шолом гонщика, Могильов зробив кілька заїздів картинговою трасою.

"Такий об'єкт Криму потрібен без сумніву. Він сприятиме підвищенню добробуту Криму, оскільки приваблюватиме туристів і, відповідно, приноситиме додаткові доходи до бюджету. Ми будемо сприяти в реалізації таких проектів", - сказав голова Радміну.

Цей об'єкт гордо демонстрував віце-прем'єр-міністру інфраструктури України Борису Колеснікову також Василь Джарти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram