ГоловнаЕкономікаДержава

У Давосі відкривається Всесвітній економічний форум

Україну представлятиме в Швейцарії Азаров

У Давосі відкривається Всесвітній економічний форум

22 січня швейцарському Давосі стартує Всесвітній економічний форум. Ключовими на порядку денному форуму, який пройде під назвою "Перебудова світу: наслідки для суспільства, політики та бізнесу", будуть питання охорони здоров'я та медицини - як в соціальному, так і в економічному аспекті.

Як зазначає "Інтерфакс-Україна", в Давос прибудуть керівники всіх провідних міждержавних організацій - ООН (Пан Гі Мун, виступить і його попередник Кофі Аннан), МВФ (Крістін Лагард), ОЕСР (Анхель Гурріа), Єврокомісії (Жозе Мануель Баррозу) та інші. У центрі уваги ринків будуть виступи глави ЄЦБ Маріо Драгі, керівників центробанків Німеччини, Японії, Великобританії.

У форумі одночасно візьмуть участь прем'єр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху й президент Ірану Хасан Роухані. До Швейцарії також приїдуть президенти та прем'єри Бразилії, ПАР, Мексики, Нігерії, Південної Кореї та інших країн.

Україна на Давосі має представляти прем'єр-міністр Микола Азаров. Також очікується участь у ньому колишнього міністра економіки Петра Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram