ГоловнаЕкономікаДержава

ПриватБанк продовжить кредитування агрогосподарства "Чапаєва-Плюс"

Це дозволить сучасним агрогосподарствам впевнено розвивати свій бізнес

ПриватБанк продовжить кредитування агрогосподарства "Чапаєва-Плюс"
Фото: p-p.com.ua

ПриватБанк продовжив ще на рік дію кредитної лінії обсягом понад 4,5 млн гривень, наданої одному з великих агрогосподарств Дніпропетровської області - ТОВ "Чапаєва-Плюс". Як повідомили в банку, продовження кредитного співробітництва з банком дозволить компанії і наступного сезону забезпечити впевнене зростання обсягів виробництва і високу ефективність польових робіт.

"Залучення банківського фінансування на доступних умовах дозволяє сучасним агрогосподарствам впевнено розвивати свій бізнес, - каже директор ТОВ "Чапаєва -Плюс" Анатолій Лещишин. - Упевнений, що майбутній сезон буде не менш успішним як для виробників, так і всього агросектору країни".

На сьогодні обсяги фінансування, наданого ПриватБанком підприємствам агросектору, вже перевищили 11 млрд. грн. Компанії агропромислового комплексу можуть скористатися в ПриватБанку спеціальними програмами фінансування закупівель ПММ і запчастин, оновити свій технічний парк на умовах лізингу. Крім того, з травня 2013 кожен клієнт-аграрій зможе скористатися інноваційною технологією гарантованих платежів. Вона дозволить швидко і без зайвих витрат і формальностей отримати від банку гарантію своєчасної оплати на адресу постачальників сировини і матеріалів за наданим відтермінуванням платежу.

"Всебічна підтримка вітчизняних сільгоспвиробників, зокрема доступними кредитними та лізинговими програмами, на наш погляд, сьогодні виходить за межі виключно банківських операцій в площину підтримки конкурентоспроможності нашої країни на світовій арені, - каже директор Дніпропетровського регіонального управління банку Володимир Мацак. З початку 2014 ПриватБанк має намір запропонувати як великим сільгосппідприємствам, так і фермерам низку нових кредитних програм, що враховують сезонність та інші особливості ведення агробізнесу.

ТОВ "Чапаєва-Плюс" (П'ятихатський р-н, Дніпропетровська обл.) вирощує зернові та технічні культури, розводить худобу. Підприємство орендує 1606 га землі і є найбільшим сільськогосподарським виробником П'ятихатського р-ну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram