ГоловнаЕкономікаДержава

Кличко призначив нового начальника київського метро

Віктор Брагінський раніше працював в Укрпошті

Кличко призначив нового начальника київського метро
Фото: http://braginskiy.com.ua

Мер Києва, голова КМДА Віталій Кличко призначив начальником комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктора Брагінського.

Про це йдеться в розпорядженні №80 від 16 липня, текст якого мають Українські Новини.

У четвер Брагінського представлять колективу метрополітену.

31-річний Брагінський отримав першу вищу освіту за спеціальністю "Правознавство" в Академії праці та соціальних відносин Федерації профспілок України.

Також він отримав звання молодшого лейтенанта юстиції запасу першого розряду у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка.

Окрім того, Брагінський закінчив Національний транспортний університет і отримав диплом за спеціальністю "Економіка підприємництва", а цього року захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з держуправління Національної академії держуправління при президентові України.

З 2005 по 2010 рік Брагінський працював на різних керівних посадах у багатьох держкомпаніях. З 2012 року був заступником директора ДП "Бердянський морський торговельний порт", пізніше очолював Київську облдирекцію "Укрпошти".

Брагінський також був кандидатом-самовисуванцем у депутати Київради 15-го округу.

Нагадаємо, 14 липня Кличко звільнив директора "Київського метрополітену" Руслана Казюлькіна, задовольнивши його заяву. Після цього той заявив, що відкликає цю заяву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram