ГоловнаЕкономікаДержава

Донька директора "Київавтодору" отримає 20 млн на ремонт доріг у столиці

Київські автодорожники акцептувати підряди на 90 млн грн

Донька директора "Київавтодору" отримає 20 млн на ремонт доріг у столиці
Архив
Фото: Макс Левин

Комунальне підприємство "Київавтодор" акцептувало низку пропозицій на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі. Про це повідомляють "Наші гроші".

Загальна вартість майбутніх угод - 91,86 млн грн. Підписати їх повинні до 14 вересня, а виконати роботи - до кінця 2015 року.

"Техзавданням передбачено зняття старого і пристрій нового покриття на проїжджій частині і тротуарах, переустановлення бордюрів, переукладання каналізаційних люків, відвід води з проїжджої частини", - повідомляє видання.

20,4 млн грн. повинен отримати ТОВ СБМУ "Підряд". Фірма ремонтуватиме дороги в Оболонському, Подільському та Святошинському районах. "ССМУ "Підряд" заснували Григорій Жабський, Тетяна Казнодей, Ганна Скіценко, Андрій Сороченко і Юлія Копецька. Ганна Скіценко - дочка гендиректора "Київавтодору" Володимира Жукова, екс-депутата Київської міськради (УДАР). З 2002 по 2005 роки Жуков входив до складу власників фірми особисто", - йдеться в повідомленні.

Самого Жукова призначили на посаду директора "Київавтодору" 22 травня. Раніше він уже очолював підприємство.

40,7 млн грн. отримає ТОВ "Київшляхбуд" - на дороги в Дніпровському, Дарницькому та Шевченківському районах. "Фірма "Київшляхбуд" зареєстрована на віргінську компанію "Сойєр і Брантон ЛТД". На цей же офшор оформлено і ТОВ "Інвестиційна група "Рост" з групи міського голови Одеси Геннадія Труханова. Нагадаємо, що з червня цього року "Укравтодор" очолює Сергій Підгайний, який близько 15 років пропрацював в Одесі", - повідомляють "Наші гроші". 

20,95 млн грнивень відійде до ПрАТ "Броварське шляхово-будівельне управління №50" - за ремонт доріг в Деснянському районі.

Ще 9,81 млн гривень отримає ПП "Автомагістраль" - за дороги у Солом'янському та Голосіївському районах. ПП "Автомагістраль" володіє Микола Скоростецький, який був начальником Служби автомобільних доріг у Київській області у 2005-2007 рр., повідомляє видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram