ГоловнаЕкономікаДержава

Місто Щастя отримало гроші з бюджету після тримісячної перерви

Місто Щастя отримало гроші з бюджету після тримісячної перерви
В Счастье Луганской области
Фото: Макс Левин

Місто Щастя Луганської області отримало понад 1,5 млн гривень з бюджету на зарплати бюджетним працівникам після тримісячної перерви. Про це повідомляє губернатор області Геннадій Москаль на своєму сайті.

"...багатостраждальне Щастя отримало 1 млн 520 тис. 218 грн. Ці гроші передбачені зокрема для зарплати працівникам ясел-дитсадка №103, ясел-дитсадка №124, Щастянського інтернату для сиріт (програми на зарплату, медикаменти, харчування, комунальні платежі, оздоровлення дітей)", - перераховує Москаль.

Крім того, гроші отримали місцеві ПТУ, палац культури, бібліотека для дорослих, бібліотека для дітей, міська лікарня, професійний ліцей і виконком міськради.

Це тільки частина грошей, які держава заборгувала бюджетникам Щастя. Геннадій Москаль обіцяє, що й інші населені пункти під українським прапором незабаром отримають гроші з державної скарбниці.

Нагадаємо, жителі Щастя не отримували зарплати і пенсії з липня 2014 року, хоча місто було звільнене від терористів українськими військами. Казначейство перестало переказувати гроші у захоплений терористами Луганськ, а розташоване за 20 км місто Щастя стало заручником цієї ситуації. Колишня губернатор Луганської області Ірина Веригіна за весь цей час так і не розв’язала проблему. Це вдалося зробити новому губернаторові області Геннадію Москалю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram