ГоловнаЕкономікаДержава

На Київському бронетанковому заводі виявили нові факти недостачі

Міноборони завдали збитків на 7 млн грн

На Київському бронетанковому заводі виявили нові факти недостачі

Військова прокуратура Центрального регіону розкрила нові факти недостачі комплектуючих до військової техніки на державному підприємстві "Київський бронетанковий завод".

"Встановлено, що службові особи вказаного підприємства внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них не забезпечили збереження на території підприємства протягом 2002-2014 років військового майна Міністерства оборони України. Внаслідок цього виникла нестача вузлів та агрегатів до танків та інших гусеничних машин на загальну суму 7 млн грн, чим Міністерству оборони України спричинені збитки на вказану суму", - повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Відомості щодо зазначеного кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість, якщо вона спричинила тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років).

Нагадаємо, в липні було заарештовано директора "Київського бронетанкового заводу" Едуарда Ільїна, який, за словами генерального прокурора Віталія Яреми, брав участь у розкраданні і виведенні коштів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram