ГоловнаЕкономікаДержава

Міненерго наказало зупинитися своїм підприємствам у зоні АТО

Підприємствам запропоновано евакуюватися

Міненерго наказало зупинитися своїм підприємствам у зоні АТО
Фото: Макс Левин

Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан наказав з 28 листопада припинити діяльність державних підприємств, що належать до сфери управління Міненерго і розташовані в зоні антитерористичної операції.

Про це йдеться в наказі міністра № 841 від 25 листопада, оприлюдненому на сайті Міненерго. Наказ прийнято на виконання указу Президента від 14 листопада, яким доручено закрити держустанови на підконтрольних бойовикам територіях.

"Наказую: з 28 листопада 2014 року припинити виробничу та фінансово-господарську діяльність державних підприємств, установ, організацій та об'єднань, що належать до сфери управління Міненерговугілля, та господарських товариств, щодо яких Міненерговугілля здійснює управління корпоративними правами держави, які знаходяться в зоні здійснення антитерористичної операції", - йдеться в повідомленні.

Продан доручив керівникам підприємств до 28 листопада надати пропозиції щодо переміщення підприємств на території, підконтрольні України; евакуації працівників (за їх згодою); евакуації майна і документів.

Нагадаємо, Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" з четверга припинило роботу в зоні бойових дій на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram