ГоловнаЕкономікаДержава

Кабмін вирішив доопрацювати бюджет

Із завтрашнього дня почнеться доопрацювання змін податкового, бюджетного законодавства та закону про держбюджет

Кабмін вирішив доопрацювати бюджет
Фото: lifedon.com.ua

Після консультацій з депутатськими фракціями коаліції Кабінет Міністрів ухвалив рішення про технічне внесення проекту Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" і його відкликання з метою доопрацювання та внесення узгодженого варіанту з урахуванням пропозицій всіх фракцій коаліції.

Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

При цьому уряд разом з членами коаліції досяг угоди про необхідність напрацювання всієї податкової та бюджетної бази, яка має лягти в основу проекту Закону України "Про Державний бюджет на 2015 рік".

Із завтрашнього дня починають свої засідання відповідні робочі групи для доопрацювання змін податкового, бюджетного законодавства та Закону України "Про Державний бюджет на 2015 рік".

Раніше про те, що проект держбюджету-2015 направлено на доопрацювання, повідомив голова фракції БПП Юрій Луценко у Facebook.

Нагадаємо, 12 грудня керівники фракцій більшості у Верховній Раді проводили зустріч з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, на якій обговорювався проект держбюджету.

В уряді повідомляли, що збираються подати проект бюджету до 20 грудня. Головний фінансовий документ держави буде будуватися на податковому та бюджетному законодавстві, яке ще навіть не ухвалили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram