ГоловнаЕкономікаДержава

Кабмін просить нардепів активніше працювати над бюджетом-2015

Коаліція вирішила доопрацювати і внести узгоджений варіант проекту держбюджету з урахуванням пропозицій всіх фракцій коаліції

Кабінет Міністрів України просить народних депутатів працювати над проектом державного бюджету на 2015 рік у спільних робочих групах.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

"В уряді України нагадують народним депутатам, що після консультацій з депутатськими фракціями парламентської коаліції "Європейська Україна" було вирішено доопрацювати і внести узгоджений варіант проекту держбюджету на 2015 рік з урахуванням пропозицій всіх фракцій коаліції", - сказано в повідомленні.

Крім цього, ухвалили спільне рішення про необхідність напрацювання всієї податкової та бюджетної бази, яка має лягти в основу проекту держбюджету на 2015 рік.

"Для цього ще 12 грудня було створено відповідні робочі групи для напрацювання змін податкового, бюджетного законодавства та роботи над Законом України "Про Державний бюджет на 2015 рік". Робочі групи працюють у щоденному режимі. Тому в уряді пропонують народним депутатам діяти в рамках спільно прийнятого рішення, брати активну участь і працювати в робочих групах", - йдеться в повідомленні Кабміну.

Нагадаємо, 17 грудня рада коаліції на засіданні розглянула підготовку бюджету-2015, після чого прем’єр Арсеній Яценюк обіцяв внести в Раду доопрацьований проект держбюджету-2015 22 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram