ГоловнаЕкономікаДержава

Суд зупинив конкурс з відбору директорів УЗ і двох аеропортів

Мінінфраструктури почне новий конкурс

Мінінфраструктури за рішенням суду припинило відбір кандидатів на посади керівників "Укрзалізниці" і аеропортів "Бориспіль" і "Львів".

"27 лютого Міністерство інфраструктури України отримало постанову Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 20.02.2015 р з питань забезпечення адміністративного позову (справа №804/3044/15). Постанова зупиняє рішення Міністерства про пошук кандидатів на посади керівників "Укрзалізниці", аеропортів "Бориспіль" і "Львів", а також забороняє проведення наступних етапів відбору до вирішення судом зазначеної справи", - сказано в повідомленні Міністерства.

Справу відкрито за позовною заявою одного з учасників відбору, який не потрапив у черговий етап. Міністерство вважає позов безпідставним і буде оскаржувати рішення суду.

Щоб обійти заборону суду, Мінінфраструктури почне новий конкурс.

"На жаль, це означатиме чергову затримку у призначенні керівників згаданих підприємств. Тим не менш, цей захід є необхідним, щоб поламати систему і добитися того, щоб державними підприємствами управляли кваліфіковані менеджери", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, конкурс з відбору кандидатів на посади керівників "Укрзалізниці" і аеропортів "Бориспіль" і "Львів" було оголошено 31 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram