ГоловнаЕкономікаДержава

У "Нафтогазі" розповіли, скільки заробляє Коболєв

Посадовий оклад голови НАК становить 26 тис. грн

У "Нафтогазі" розповіли, скільки заробляє Коболєв
Фото: zn.ua

Посадовий оклад голови державного енергохолдингу "Нафтогаз України" Андрія Коболєва станом на 31 грудня 2014 року становив 26 тис. грн. Про це повідомила прес-служба "Нафтогазу" у відповідь на офіційний запит УНІАН.

Декларація Коболєва про доходи за 2014 рік буде подана у відповідні органи до 30 квітня 2015 року, заявили в прес-службі. "Також повідомляємо, що ця інформація буде оприлюднена на сайті "Нафтогазу", - додали в компанії.

Інформацію про доходи інших членів правління компанії в офіційній відповіді "Нафтогазу" не надали.

"Члени правління "Нафтогазу" поки що визначаються, чи будуть вони публікувати свої доходи, оскільки чинне законодавство не зобов'язує топ-менеджмент держкомпаній розкривати власні доходи", - пояснила керівник прес-служби Олена Осмоловська.

Раніше Коболєв заявив, що "Нафтогаз" перебуває на межі дефолту з 2009 року. Андрія Коболєва призначили головою "Нафтогазу" 26 березня 2014 року. Має ступінь магістра міжнародних економічних відносин. З 1999-го по 2002 рік працював в українському підрозділі PricewaterhouseCoopers. Із 2002-го по 2010 рік Коболєв обіймав різні посади в "Нафтогазі", був радником голови правління компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram