ГоловнаЕкономікаДержава

В "Укрнафті" спростували інформацію про захоплення будівлі компанії

Компанія працює у звичайному режимі

В "Укрнафті" спростували інформацію про захоплення будівлі компанії
Архивное фото
Фото: vlada.io

У прес-службі ПАТ "Укрнафта" спростували інформацію про те, що в офіс компанії проникли озброєні люди.

Про це повідомляє офіційний сайт компанії.

"У зв'язку з поширенням інформації про те, що в приміщенні ПАТ "Укрнафта" (м. Київ, провулок Нестерівський, 3-5) знаходяться близько 100 осіб у камуфляжі, нібито залучених для блокування доступу в компанію, повідомляємо, що зазначена інформація не відповідає дійсності", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі підкреслили, що "Укрнафта" працює у звичайному режимі, а на території офісу "відсутні будь-які воєнізовані формування".

"Укотре наполегливо просимо ЗМІ об'єктивно висвітлювати інформацію і не піддаватися на провокаційні, необґрунтовані заяви окремих народних депутатів України", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що прес-служба "Укрнафти", як і компанія загалом, знаходяться під контролем бізнесмена Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, на 29 травня заплановано засідання наглядової ради "Укрнафти". До порядку денного включено питання попереднього розгляду звіту про результати фінансово-господарської діяльності за 2014 рік, а також питання про зміну керівництва компанії.

Раніше народний депутат від "Самопомочі" Вікторія Войціцька повідомила, що в офіс "Укрнафти" в Києві увійшли близько 100 бійців, які належать до охоронних структур Коломойського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram