ГоловнаЕкономікаДержава

Оголошено конкурс на посаду начальника Одеської митниці

Саакашвілі зажадав порушити кримінальну справу проти Романа Насірова.

Оголошено конкурс на посаду начальника Одеської митниці

Державна фіскальна служба оголосила конкурс на посаду керівника Одеської митниці.

Як повідомляють на сайті ДФС, документи на участь у відборі кандидатів приймають до 11 вересня 2015 року.

"Дату і місце проведення відбору оголосять додатково, до заслуховування кандидатів залучать представників Одеської обласної державної адміністрації та громадськості регіону", - йдеться в повідомленні.

Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі у своєму фейсбуці пов'язав оголошення конкурсу зі сваркою, яку він улаштував на засіданні Кабміну в середу.

"Після позавчорашнього засідання Кабміну керівництво ДФС нарешті, після 3-місячних суперечок, оголосило конкурс на посаду керівника Одеської митниці. Це дуже запізнілий, але все ж крок у правильному напрямку", - написав Саакашвілі.

"Одночасно замість того, щоб розібратися зі звинуваченнями, висунутими керівником української митниці Лікарчуком, (уряд, - ред.) має намір звільнити його, а за моїми даними, керівник ДФС розпорядився з'ясувати, звідки потрапили до нас дані про злочинну діяльність і саботаж у ДФС. Я закликаю патріотів усередині ДФС і далі передавати нам інформацію, щоб ми разом змогли змінити цю порочну систему і домоглися припинення приниження громадян, перенаправити потоки із кишень політиків у бюджет, тобто на пенсії, охорону здоров'я, дороги", - додав він.

Учора Саакашвілі оприлюднив у фейсбуці свою заяву про скоєння злочину на адресу генпрокурора, міністра внутрішніх справ і голови СБУ. У ній він попросив відреагувати на заяви Лікарчука про систематичну злочинну діяльність керівництва ДФС. Посаду голови Фіскальної служби займає Роман Насіров, з яким у Лікарчука конфлікт.

На засіданні Кабміну в середу Саакашвілі заявив, що після того, як було оголошено про плани віддавати на будівництво доріг частину доходів Одеської митниці, ДФС почала саботувати це рішення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram