ГоловнаЕкономікаДержава

МІУ допустило начальника Іллічівського порту до конкурсу на нового голову підприємства

Відсторонений зі скандалом Юрій Крук може повернутися на посаду.

МІУ допустило начальника Іллічівського порту до конкурсу на нового голову підприємства
Юрий Крук
Фото: http://www.ilport.com.ua/

Постійна комісія Міністерства інфраструктури в четвер відібрала 12 кандидатів на посаду начальника Іллічівського морпорту. Серед них опинився і Юрій Крук, якого в липні міністерство усунуло від посади за скаргою голови Одеської області Михайла Саакашвілі.

Як повідомляють на сайті МІУ, всього комісія отримала заяви та документи 22 кандидатів.

"За результатами розгляду пакетів документів та голосування до другого етапу конкурсу було допущено 12 учасників: Крижанівський С.В., Гудков Д.В., Верещака М.А., Нефьодов А.В., Тарасенко Є.В., Кравцов К. А., Єремейчук Д.А., Скворцов Г.П., Крук Ю.Ю., Наконечний Ю.В., Пархоменко В.М., Шостак С.В.", - сказано в повідомленні.

Учасники отримали необхідні матеріали для формування конкурсних пропозицій і повинні підготувати своє бачення розвитку підприємства до 25 вересня поточного року.

Нагадаємо, Саакашвілі звинуватили начальника Іллічівського морського торгового порту Юрія Юрійовича Крука в передачі причалів офшорній компанії та контрабанді.

Юрій Крук очолює Іллічівський порт з 2013 року.

У квітні Мінінфраструктури оголосило конкурсний відбір керівника Іллічівського морпорту, проте 19 червня цей конкурс скасувало. Через місяць міністерство призначило новий конкурс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram