ГоловнаЕкономікаДержава

На систему електронних торгів ProZorro перейдуть ще 150 держустанов Дніпропетровської області

ОДА запустила тренінги з навчання підприємців

На систему електронних торгів ProZorro перейдуть ще 150 держустанов Дніпропетровської області

У Дніпропетровській області близько 100 державних і комунальних структур вже перейшли на систему електронних закупівель ProZorro. На черзі ще близько 150 організацій, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

За його дорученням до кінця року на ProZorro повинні перейти всі держструктури області. Ця система дозволяє купувати і продавати товари до 100 000 гривень та послуги на суму до 1 мільйона гривень на електронному аукціоні. Щоб почати роботу в системі, підприємцю достатньо зайти на сайт www.prozorro.org і вибрати один із торгових майданчиків, на якому буде найзручніше продавати свої товари та послуги.

"Система ProZorro виключає корупційну складову. Вона не дає преференцій ні друзям, ні знайомим, ні родичам чиновників. Це простий і доступний сучасний інструмент для всіх, хто віддає перевагу працювати чесно. ProZorro робить процес придбання товарів і послуг абсолютно прозорим, оскільки перевірити угоду може будь-який українець в будь-якому куточку країни. Наша облдержадміністрація власним прикладом демонструє, що співпраця бюджетних організацій та підприємців може і повинно бути відкритою, без «подвійного дна». Електронні торги - інновація, яка сприяє оздоровленню бізнес-клімату у Дніпропетровському регіоні і країні в цілому", - зазначив Резніченко.

Для тих, хто хоче більше дізнатися про нову систему електронних закупівель, зрозуміти як можна чесно, без «відкатів» заробити на державному тендері, Дніпропетровська ОДА проводить спеціальні тренінги. Перший з них відбудеться 17 вересня о 14:00 у приміщенні адміністрації (пр. Кірова, 1). Записатися можна за телефоном: (097)791-9391 і електронною поштою [email protected].

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram