ГоловнаЕкономікаДержава

Насіров погодився віддати Одеську митницю команді Саакашвілі

Новим начальником підрозділу ДФС має стати Юлія Марушевська

Насіров погодився віддати Одеську митницю команді Саакашвілі
Фото: politica-ua.com

Глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив, що глава Фіскальної служби погодився призначити керівником Одеської митниці Юлію Марушевську, нині - заступника Саакашвілі в обласній адміністрації.

"Ми розмовляли з главою Державної фіскальної служби Романом Насіровим, і він гарантує, що цього тижня, ми домовилися на 16 жовтня, новим начальником одеської митниці призначать запропонованого мною кандидата", - заявив Саакашвілі в коментарі "Цензору".

Він заявив, що Марушевській допомагатимуть грузинські радники.

"Після призначення Юлії ми відразу ж займемося підготовкою кадрового конкурсу на митниці. Треба набрати нових людей на новій основі. Сподіваюся на підтримку наших західних партнерів, щоб отримати допомогу для додаткового матеріального забезпечення нових митників, щоб люди отримували гідну зарплату", - додав Саакашвілі.

Раніше Марушевська в інтерв'ю "Думской" заявила, що йде в начальники Одеської митниці, щоб зупинити корупцію, але не керувати відомством.

"По суті це не є просуванням. Та позиція, на якій я зараз, вона набагато цікавіша і дає більше можливостей для реалізації тих проектів, які мені цікаві. Але ми зіткнулися з проблемою, що у нас немає грошей, щоб ремонтувати дороги, немає грошей, щоб робити ті проекти, які реально можуть впливати на соціальну сферу. Для того, щоб знайти можливості, нам потрібно зробити реформу в митниці", - сказала Марушевська.

Зараз обов'язки начальника Одеської митниці виконує Владислав Ракша.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram