ГоловнаЕкономікаДержава

Заступник міністра економіки Корж подав у відставку

Чиновник вирішив повернутися в бізнес.

Заступник міністра економіки Корж подав у відставку
Руслан Корж
Фото: me.gov.ua

Заступник міністра економіки Руслан Корж вирішив покинути свою посаду, повідомила в середу прес-служба відомства. Він обіймав посаду з 4 лютого 2015 року та відповідав за промислову політику та управління державною власністю, а також за військово-промисловий комплекс.

Корж пояснив, що прийшов у владу з бізнесу, розглядаючи свою роботу як волонтерську допомогу країні.

"Сьогодні я готовий повернутися в реальний бізнес. Я з гордістю працював у найбільш реформаторській команді в уряді і буду радий продовжити співпрацю і в майбутньому. Вважаю, що мій досвід і ідеї, напрацьовані за цей рік, можуть стати в нагоді в реформі управління державними підприємствами. Зокрема я розглядаю можливість узяти участь у конкурсі на управління одним з державних промислових підприємств або продовжити роботу в наглядових радах наших найбільших держкомпаній", - сказав він.

Руслан Корж має ступінь магістра в галузі міжнародних економічних відносин Київського національного університету. До 2009 року Корж був заступником російського представництва консалтингової компанії А.Т.Kearney, потім організував роботу офісу в Києві.

Нагадаємо, що раніше у відставку подав міністр інфраструктури Андрій Пивоварський разом із двома заступниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram