ГоловнаЕкономікаДержава

Насіров заявив про зростання надходжень у зведений бюджет на $6 млрд

Сума надходжень за 11 місяців становить 677 млрд гривень.

Насіров заявив про зростання надходжень у зведений бюджет на $6 млрд
Фото: 24tv.ua

Державна фіскальна служба за 11 місяців зібрала 677 млрд гривень у зведений бюджет, тоді як торік - 522 млрд гривень. Різниця порівняно з минулим роком становить близько 155 млрд гривень, або 6 млрд доларів.

Про це повідомляють на сайті Кабміну.

"Зараз перед Державною фіскальною службою стоять два головні і найважчі завдання - виконання дохідної частини бюджету, отримання додаткових надходжень до нього і одночасно необхідність створення сприятливих умов для ведення бізнесу, збільшення інвестиційної привабливості країни. Можна з упевненістю констатувати - завдання, які ставилися перед ДФС протягом року, виконано успішно", - заявив голова ДФС Роман Насіров.

За 11 місяців цього року в державний бюджет надійшло 545,4 млрд гривень, тоді як минулого року - 431,9 млрд гривень. Також збільшено надходження до місцевих бюджетів - цього року вони склали 131,3 млрд гривень, при тому що торік - 89,4 млрд гривень. Тобто за січень-листопад збільшено надходження платежів у місцеві бюджети на 46,9% (+41,9 млрд грн) порівняно з відповідним періодом 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram