ГоловнаЕкономікаБізнес

"МТС-Україна" підвищує тарифи

Вартість дзвінків зросте на 20-50%.

"МТС-Україна" підвищує тарифи

Другий за кількістю абонентів в Україні оператор мобільного зв'язку "МТС-Україна" вчора повідомив про підвищення тарифів, пишуть Ігор Бурдига і Марія Попова у свіжому випуску українського "Коммерсанта".

З 1 червня вартість внутрішньомережевих і міжмережевих дзвінків зросте на 50% і 20% відповідно, до 0,75 грн/хв. і 1,2 грн/хв. у популярних тарифних планах оператора "Супер МТС", MAX Energy і "Народний". При цьому МТС не змінює кількості передбаченого тарифами безкоштовного трафіку - наприклад 70 хв. внутрішньомережевих дзвінків на день у "Супер МТС" або 1 тис. хв. на місяць у MAX Energy.

У березні інші оператори "Київстар" і "Астеліт" також підвищували ціни: збільшили на 20-30% вартість SMS і MMS. "Київстар" також почав вводити щоденну абонплату в низці тарифних планів. А з 1 червня оператор перестане надавати 40 безкоштовних хвилин на дзвінки іншим операторам абонентам тарифного плану "Бізнес 40 Новий". "Астеліт" у березні підвищив суму обов'язкового щомісячного поповнення в низці тарифних планів.

Нагадаємо, АМКУ підозрює провідних операторів у завищенні цін на роумінг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram