ГоловнаЕкономікаБізнес

Чехи побудують у Дніпропетровській області сонячну електростанцію

Чеська компанія Ekotechnik Praha має намір будувати в Нікополі Дніпропетровської області сонячну електростанцію. Сума інвестицій у будівництво електростанції становитиме майже 100 млн. грн.

Чехи побудують у Дніпропетровській області сонячну електростанцію

Група компаній Ekotechnik Praha (Чехія) має намір побудувати в місті Нікополі Дніпропетровської області сонячну електростанцію, повідомляє "Діло" .

За інформацією Нікопольської міської ради, на останній сесії депутати надали "Екотехніці Нікополь" - дочірній компанії Ekotechnik Praha - дозвіл на складання проекту землеустрою для відведення земельної ділянки для розміщення та будівництва сонячної електростанції.

Сума інвестицій у будівництво електростанції становитиме майже 100 млн. гривень.

Нагадаємо, що Ekotechnik Praha планує збудувати сонячні електростанції також у Широківському районі Дніпропетровської області, близько Богуслава Київської області, у Вінницькій, Закарпатській та Одеській областях.

Раніше повідомляли, що київська "Рентехно" також приступила до реалізації трьох нових проектів із будівництва сонячних фотоелектричних станцій у центральних і південних регіонах України. Компанія планує завершити будівництво і ввести об'єкти в експлуатацію до кінця 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram